Instruktør
Janni Dybdahl Stærk
Beskrivelse
Janni er uddannet lydighedstræner i 2018.
Hun træner selv på C-holdet med hendes hund Sophia som er en ft springer spaniel 4 år. Og havde en gamle labrador som hun også har trænet med siden den var hvalp. Har fået ny labrador hvalp Ronja fra april 2019.
Johannes Christensen
Jonna Christensen
Katrine Nesgaard
Beskrivelse
Funktion i klubben: Katrine er uddannet lydighedstræner i 2018.
Hun har 9 års erfaring i og træne med hund.
Hun træner selv på C-holdet med hendes hund, som er en labrador retriever blanding på tre år.
Kristinna Wulff Frederiksen
Beskrivelse
Fungeret som træner i DcH regi siden 2015 og uddannet lydigheds- og rally træner.
Starter rally hold op i klubben fra januar 2020, som er en for DcH Thisted ny gren.
Kristinna dyrker med hendes ældste hund, Nemo på 11 år rally, og planlægger at starte op med den yngste, Nynne fra Marts 2019.
Sammen med manden, Morten Wulff Frederiksen, opdrætter Kristinna racen Welsh Corgi Cardigan som samtlige af familiens hunde er af racen af.
Morten træner med familiens sidste hund, Nessie på 4 år.
Ud over at fungere som rally træner så har Kristinna også trænet med unghunde og hvalpe i Dch`s lydigheds program og alm. lydighed.
Kurt Jensen
Uddannet i 1997.
Jeg bor på Rosvangvej 44. sammen med min hustru Monica Thomsen.
Har 3 hunde sammen med Monica og træner selv på A-holdet med hunden Kegle som er en border collie/schæfer blanding født i 2012 og er med i eftersøgningstjensten. Har en Labrador Retreiver fra forår 2019 som jeg træner DcH programmet med
Kurt har taget mange forskellige kurser i lydighed og har været træner på mange forskellige hold (Blandt andet forskellige lydigheds og børnehold)
Mads raft Espersen
Funktion i klubben: Mads er uddannet lydighedstræner i 2016
Han træner selv på B-holdet med hans hund Bina som er en labrador retriever på 2 år
Monica Thomsen
Uddannet i 1995.
Jeg bor på Rosvangvej 44. sammen med min mand Kurt Jensen.
Monica går i øjeblikket på B-holdet med sin hund Stribe som er en border collie født i 2017.
Monica har taget mange forskellige kurser i lydighed og agility. Hun er også rally træner. Hun har været træner på mange forskellige hold. (Blandt andet forskellige lydigheds hold, børnehold og agility)
Morten Wulff Frederiksen
Beskrivelse
Uddannet lydigheds træner hos Dch i 2019.
Er startet som træner hos Dch i Thisted i januar 2020.
Morten bor i Thisted med hans kone Kristinna og deres 3 corgier Nemo, Nessie og Nynne som de også har opdræt med.
På nuværende tidspunkt træner han selv med familiens Welsh Corgi Cardigan, Nessie, på 4 år, som han har trænet lidt rally med, men primært lydighed.
Ingen Træner
Instruktør Aspirant
Christian Nordentoft
Beskrivelse
Funktion i klubben: Christian er træneraspirant.
Han træner selv på C-holdet & agility, med hans hund Frida, som er en cockerspaniel på lidt over et år.
Elias Olesen
Beskrivelse
Funktion i klubben: Elias er træneraspirant.
Trænet i klubben i ca 3 år.
Går på B-holdet med Bumle der er en labradorblanding fra 2017.
Louise Christensen
Beskrivelse
Funktion i klubben: Louise er træneraspirant.
Selv træner hun på øvet agility og C-holdet med hendes hund Freja, som er en shetland sheepdog på 9 år.
Maiken Munkholm Nielsen
Beskrivelse
Funktion i klubben: Maiken er påbegyndt instruktøruddannelsen 2019.
Hun træner selv på B- holdet med hendes hund Malou, som er en dobbermann bl. På knap 3 år.
Mona Rita Cherrou
Ole Gregersen